.
Live
Onze inval zangeres:

Froukje Swart volgde tijdens de middelbare school de vooropleiding Muziektheater aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Na een jaar gestudeerd te hebben bij het Rotterdamse Codarts (bachelor richting Muziektheater) volgde ze de opleiding zang (Jazz&Pop) aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem.

Als uitvoerend artiest staat ze met allerlei verschillende projecten en bands op de planken: in duoformatie met haar gitarist (Marcel Fleuren), coverbands, harmonieorkesten, bigbands, jazztrio, solo met eigen pianobegeleiding en als backingvocalist bij diverse artiesten. Daarnaast heeft Froukje ruime studio-ervaring met het inzingen van backings voor diverse artiesten, demo's voor eigen bands, demo's voor koorarrangementen en projecten van verschillende songwriters.

Duo L'atmosphère laat zich graag aanvullen door deze veelzijdige zangeres om uw gelegenheid muzikaal compleet te kunnen omlijsten.

Live muziek duo op uw verjaardag
Een verjaardagsfeest met live muziek Duo L'atmosphère.

Wellicht denkt u aan om een verjaardagsfeestje (bij u thuis) te vieren.
Wij kunnen ons prima uit de voeten. We zorgen zelf voor een sfeervol podium, wij passen, buiten of binnen, het past altijd.

Op een feestlocatie kan natuurlijk ook.
We zorgen voor de muzikale gezelligheid en houden een goed balans tussen live muziek op de voorgrond en muziek op de achtergrond.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan.

Wij wensen u alvast: een fijn verjaardagsfeest!
WELKOM
Klik hier voor onze officiële website!
Duo L'atmosphère
KVK geregistreerd
Sfeer en dansmuziek op aangenaam volume.

Bands huren of boeken voor bruiloft informatie zoeken? Huur of boek hier uw Bandjes met muziek voor uw feest. Boek of huur een bandje of orkestje in voor uw bruiloft. Hier kunt u de Bandjes huren of boeken met feest informatie , Bedrijfsfeest, Jubileum en verjaardag voor artiesten met Live muziek en feest duo. Wilt u een Muziek boeken & Feest geven informatie?

Vind hier gegevens voor een Bedrijfsfeest huwelijksfeest receptie of bruiloft met duo trio en een bandje. Muziek zoeken is boeken voor een duo met informatie.

Hier vind u muziek voor Bands huren en boeken plus daarnaast een bandje met artiesten in een orkestje. Dit alles met muziek op maat voor het inhuren of boeken van bandjes. Ook kunt u een Band huren of boekenvoor een bruiloft bedrijfsfeest jubileum.