Welkom
Recensies
Visie
Repertoire
Contact
Sfeer en dansmuziek op aangenaam volume
duolatmosphere@gmail.com | KvK geregistreerd
Welkom!

Een feestelijk top duo voor uw veertigjarig huwelijksfeest!
We staan voor aangenaam volume, breed repertoire en goed contact met u!40 jaar getrouwd en de keuze maken voor een bandje met live muziek, een leuk muzikaal duo.

Indien u 40 jaar getrouwd bent en u uw 40 jarig huwelijksfeest wilt vieren met live muziek bandje of duo zijn er hier tips, ook voor de muzikanten, om op te letten. Viert u bijvoorbeeld uw 40 jarig jubileum met het bandje op lokatie of thuis?

Indien u thuis uw 40 jarig jubileumfeest gaat vieren met muzikanten, let u er dan op dat u een bandje huurt wat het volume kan beheersen, dat u overkapping heeft voor de muzikanten en dat er thuis nadien opgeruimd moet worden, dus zorg voor hulp krachten. Nog een tip is om de muziek op tijd in te huren. Op uw 40 jarig huwelijksfeest wilt u live muziek die niet te hard gaat en toch zeer gezellig de boel muzikaal aan kleed. Dus denkt u eraan om muzikanten te vragen die het muziek volume op uw 40 jarig jubileum feest in bedwang hebben.

40 jaar getrouwd is per slot van rekening ook een feest dat gevierd mag worden. Dus zorgt u voor een (kleine) dansvloer en een klein podium voor de live muziek band. De gasten kunnen dan zelf naar uw feest vormgeven door simpelweg zichzelf te zijn

Uw 40 jarig feest kan ook op lokatie gevierd worden. Neem dan op tijd contact op met de exploitant en spreek goed de belangrijke zaken door zoals het buffet, de live muziek en de tijden. Tenslotte de laatste tip: geef aan de muzikanten aan hoe laat zij stoppen zodat de band de opbouw van de avond goed kan afstemmen.

40 jaar getrouwd met live muziek op aangenaam volume: Duo L'atmosphère!